Projektskib-Victoria er et sejlende socialpædagogisk projekt
​for unge mennesker i en alder fra cirka 15 til 23 år

​​Tlf: 51 16 30 91

Opholdssted Victoria

​Vi er et opholdssted og Landbase for vores Projektskib Victoria – skib og opholdssted er to selvstændige enheder, som begge drives af kærlige, fagligt funderede og engagerede voksne med stor rummelighed.

Sammen med vores unge, som er i stand til at vokse i et miljø med frihed under ansvar, skaber vi en hverdag hvor der er fokus på struktur, forudsigelighed og fremtidsplaner – skolen er en vigtig del af hverdagen og alle vores unge skal følge et uddannelses program, som kan være specielt tilrettelagt til den enkelte unge. De fleste af vores unge er i gang med en ungdomsuddannelse eller HF.

Vores opholdssted er et udviklings sted for unge

Opholdsstedet er vores landbasserede tilbud til de unge, som har fuldført et togt med projektskibet Victoria og herigennem fået øjnene op for hvad de vil med deres liv – stedet er specielt beregnet til efterværn og tænketid efter endt togt og har samtidig en godkendelse til misbrugsbehandling, som gør at vi er godt klædt på til at takle de forskellige problematikker, som kunne opstå efter endt skoletogt og opstart på uddannelse her i DK, med fødderne på dansk jord, kommer nye venner og nye faldgruber, som vi er meget opmærksomme på.

Stedet har fast tilknyttet leder og personale, hvoraf flere allerede har dannet relationer til den enkelte unge, da de også har været sammen med dem på et helt årstogt i Caribien. Det skaber ro og tillid at de unge allerede kender regler, forventninger og personale, som er en forlængelse af det sejltogt de allerede har overstået.

Vi byder velkommen til succes, målsætning og udvikling.

Tommy Schaffrath

Projektleder.

​Vesterbro 29, 1 sal

9000 Aalborg​