Projektskib-Victoria er et sejlende socialpædagogisk projekt
​for unge mennesker i en alder fra cirka 15 til 23 år

​​Tlf: 51 16 30 91

Ny elev på Victoria..?

​Måske er det dig ? Men først skal du have gjort op med dig selv om det virkelig er det du vil. Vi bor jo på et skib og det er meget anderledes end at bo hjemme i Danmark, lige meget om det er på en institution eller hos mor og måske far, hvis man er så heldig.

​Livet ombord på skibet

At bo på et skib vil sige, at der er en masse ting, man skal vænne sig til. For det første skal man være klar til at være en del af TEAMET ombord. Victoria kan nemlig kun fungere, hvis vi alle hjælper hinanden, og det er lige meget, om man er elev eller voksen.


​Vi skal alle hjælpe til, både med rengøring, madlavning, skibsarbejde, sætte sejl og kaste anker. Vi har også en fin skole ombord, så vi kan prøve at blive lidt klogere. Fordelen ved vores skole er, at vi ikke er så mange, max 3 - 4 elever. Så der er tid til, at du kan spørge og få hjælp, hvis du ikke lige er så stærk i stoffet.

Det at leve ombord på et skib betyder også, at man ikke kan smutte i land eller hjem til Danmark, når man vil. For der hvor vi sejler kommer der sgu’ ikke lige et S-tog forbi.

Men når alt dette er sagt, er det også fedt at være på et skib. Når vi ikke sejler, bader og snorkler vi mange gange om dagen, vandet er jo 28 grader og det køler skønt, når sveden drypper af én.

Vi dykker også med flasker, står på Kneeboard, wakeboard eller bliver trukket i badering efter den store gummibåd, tager en tur ind på stranden eller i byen. Vi tager også på dagture, hvor vi f.eks. tager ind i regnskoven, op til et vandfald, på vulkantur eller bare en tur rundt på øen.

Man skal også være god til selv at finde på noget. Det kunne være at prøve at åbne en bog, vi har haft mange elever, som for første gang i deres liv har læst en god bog, tage et spil kort, skak eller andet brætspil med de andre ombord eller måske bare tage sin mp3 og lægge sig ud i nettet forrest på båden og tænke lidt over livet, det kan være meget sundt engang imellem.

Såhh …. måske du stadig har lyst til at komme ud at sejle med Victoria ?

​Vesterbro 29, 1 sal

9000 Aalborg​